Lillestrøms høyeste

Trappeløpet passer for alle nivåer, du er hjertelig velkommen til å bli med på løpefesten torsdag 30. september!
Med sine 12 etasjer byr Scandic Lillestrøm på en skikkelig utfordring for deg som har lyst til å utfordre en kollega eller sprenge egne grenser.


Start fra kl. 18.00

Det er individuell start. Første start er kl. 18.00. Som deltaker vil du få beskjed om når din start er før arrangementsdagen.


Premier

1. plass i herre- og dameklassen: Hotellovernatting på et valgfritt Scandic hotell

2. plass i herre- og dameklassen: Gavekort på valgfri aktivitet hos Bedriftsidretten i Akershus og Scandic Lillestrøms egenproduserte honning

3. plass i herre og-dameklassen: Hengekøye

Raskeste bedrift: Kanoekspedisjon i nærområdet

Det vil være en rekke uttrekkspremier blant alle som deltar, som deles ut på trappeløpet!


Smittevern: Det vil være god tilrettelegging med tanke på smittevern.  Tiden mellom hver pulje og individuelle start vil være tilpasset koronasituasjonen, og utdeling av startnummer og premieutdeling vil foregå utendørs. Dersom trappeløpet blir avlyst, vil det bli gitt refusjon.


Bedriftspåmelding: Send gjerne en mail til akershus@bedriftsidrett.no hvis du ønsker å melde på en bedrift.


Utdeling av startnumre: Foregår utendørs fra kl. 16:30. Pass på å være ute i god tid! Hver deltaker får utlevert en liten pose med startnummer og en tidtakingsbrikke som festes rundt foten. Alle skal bruke brikken de får tildelt på arrangementet. Brikkene må leveres tilbake etter løpet.


Tidtaking: Det benyttes EMIT tidtakingsbrikker. Brikken registrerer starttid, mellomtid og sluttid. Resultatlistene oppdateres fortløpende og vises på storskjerm utenfor hotellet.


Oppvarming: Oppvarming foregår utendørs, utenfor hotellet, med musikk og speeker.


Garderober/skifteområde: Et par møterom på hotellet vil bli brukt som omkledningsrom. Et rom for menn og et for kvinner. Det vil være mulig til å sette fra seg bager i et rom i 2. etasje. Dette gjøres på eget ansvar.


Parkering: Vi anbefaler å benytte offentlig kommunikasjon så langt det er mulig. Scandic Lillestrøm er lokalisert 50 meter fra togstasjonen og 150 meter fra busstasjonen. Det er trangt med parkeringer rundt stasjonen, men dersom en er avhengig av bil vil vi anbefale å benytte pendlerparkeringen i parkeringshuset, eller eventuelt å parkere ved Varemessen (ca. 200m fra hotellet)


Fotografering: Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på arrangementet. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet (trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebookside og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes.


Det er kun 200 plasser, meld deg på nå for å sikre deg en plass!
Ta gjerne kontakt ved spørsmål.
66 94 16 20
akershus@bedriftsidrett.no

Levert av IdrettenOnline