Ford Ranger Motbakkekarusell (Virtuelt)

Offentlig • Opprettet av Akershus Bedriftsidrettskrets

Toppliste ruter

Plassering Tid Deltaker
1 00:06:17 Morten Midttun

Vis mer

Utfordringstype

Utfør en av konkurranserutene på kortest mulig tid innen 10/31/2020. Konkurranseperioden er 9/14/2020 - 10/31/2020  


Beskrivelse

Bedriftsidretten i Akershus i samarbeid med Ford RøhneSelmer Asker og Bærum ønsker velkommen til virtuell motbakkekarusell. Totalt er det 4 ulike løp i alpinbakker. Deltakere som melder seg på må koble seg opp til Strava eller Polar og registrere økten sin i en av disse appene. Turen blir automatisk registrert i systemet og det sjekkes at turen matcher konkurranseruten. Vennligst kontakt arrangøren om du ønsker mer informasjon om å koble til Strava eller Polar (Strava har gratisversjon).

Vi ønsker velkommen til en uhøytidelig aktivitet hvor du kan mestre på eget nivå. Konkurrer mot deg selv eller andre i ditt eget tempo!  

Utfordring i

Godkjente fremkomstmidler: Fitness walking, Fottur, Gange, Løping, Løping (på sti),  


Premie

1. premie: Lån en Ford Ranger Raptor en helg. Den personen som gjennomfører flest løp (uavhengig av traseer). Er det flere personer med samme antall løp, trekkes det. 2. premie: Pulsklokke Polar Ignite. Av alle som gjennomfører minst 4 løp (uavhengig av trasé) trekkes det en vinner. 3. premie: Den raskeste tiden pr bakke vinner et valgfritt arrangement fra Bedriftsidretten i Akershus.  


Levert av IdrettenOnline