Follotrimmen

Tid


Sted


Beskrivelse

Løpskarusellen består av 8 løp på ulike steder i Follo, med ulik distanse, underlag og løypeprofil. Follotrimmen er et unikt idrettsosialt arrangement, perfekt for deg som ønsker å oppleve løpsglede sammen med dine kollegaer og venner. Du velger om du vil delta på tid, eller bare fullføre distansene. Her kan du konkurrere mot deg selv, eller måle krefter mot andre løpere. 


Hvor, når og hvor langt?
I Follotrimmen er det fellesstart på alle 8 løpene.  Her er det ingen seeding, men er du veldig rask ut fra start, stiller du deg bare litt foran i startfeltet. Løpskapasitet og tempo varierer blant deltakeren, men her har vi plass til alle!

Link til terminliste for alle løpene


Hvor mye koster det å delta?
Det er mulig å melde seg på for hele karusellen, eller delta på enkeltløp. Legg merke til at prisen for deltakelse med tidtaking øker med 100,-  ved påmelding etter 3. april.

Deltakelse hel sesong u/tidtaking

490,-
Deltagelse barn hel sesong
100,-
Deltakelse hel sesong m/tidtaking
Egen brikke750,-850,- etter 03.04
Deltakelse hel sesong m/tidtakingInkl. leie av brikke935,-1035,- etter 03.04
Deltakelse enkeltløp
200,-
Deltakelse enkeltløpInkl. leie av brikke
250,-


Påmelding og startnummer

Startnummer deles ut torsdag 23.4. kl. 16-19 i foajeen i Ski Alliansehall/Ski Stadion. Samme tid og sted kan dere også melde dere på. Startnummer kan også hentes ved arrangementsstedet på løpsdagene. Nettpåmeldingen stenger mand. 27.4 kl 24:00

Etteranmelding kan skje i sekretariatet på løpsdagen, da mot et fakturagebyr på kr. 50,-. Vipps kan benyttes. Etterpåmelding foregår i GOD TID før start ved hvert løp, senest kl. 17.30.


Premiering
Siden dette er et arrangement i regi av Bedriftsidretten premieres ikke vinnerne med annet enn ære og berømmelse. Det er derimot premiering av alle som fullfører minst 4 løp.


Kontakt

Sidsel Tandbergmob. 936 66 134sidsel.tandberg@gmail.com
Tore Wikenmob. 911 77 809tore.wiken@bedriftsidretten.no

Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline