Bli sprekere Langesund - Hverdagsyoga

Bli sprekere Langesund - Hverdagsyoga

Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Bli Sprekere i Langesund med Guri 
Hverdagsyoga hos Langesund IF klubbhus

Mandager 17.00-18.00
Oppstart uke 35 og partiet er på 15 timer. 
1 time per uke.


Beskrivelse: 
Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser i trygge omgivelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned i hverdagen. Guri tilpasser timene for deltakerene og med sin Ashtanga bakgrunn vil kunne utfordre deg og ditt nivå litt ekstra der og da om ønskelig. 

Mål: 
Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet.

Hovedeffekt: 
Bevegelighet/balanse - i kropp og sjel!

Målgruppe: 
Passer for alle fra 15 år. Du trenger ikke å være tilknytning av en medlemsbedrift.

Organisering: 
"Følg meg-/herme metoden", med fokus på individualisering og naturlig progresjon.

Varighet: 
60 minutter

---------------------------


"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Helsemyndighetene anbefaler at alle voksne bør utøve minimum 30 minutters moderat fysisk aktivitet daglig for å oppnå en helseeffekt. Gjennom varierte aktivitetstilbud ønsker bedriftsidretten å legge til rette for at alle (over 15 år) får mulighet til dette. Mottoet vårt er at fysisk aktivitet er lystbetont, enkelt og motiverende!

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets

Levert avIdrettenOnline