Romerike Open

Tid


Sted


BeskrivelseLørdag 2. februar fra kl. 09:00 på Lucky Bowl Lørenskog
Frammøte senest kl. 08:30 for trekning av spillenummer.

Bowlingutvalget på Romerike er arrangør og alle bedriftsbowlere fra Asker og Bærum, Follo, Romerike og andre områder er velkomne til å delta.

Dette er en individuell konkurranse som foregår etter utslagsmetoden. Etter oppmøtet trekker du motstander til din første runde. Mot denne spiller du 3 serier. Det deles ut 1 poeng til vinner i første serie, 2 poeng i andre serie og 3 poeng i den tredje serien. Det betyr at man kan vinne kampen selv om man taper de 2 første seriene. Ved 3-3 er det pinnefallet som avgjør hvem som går videre. Vinneren stiller til runde 2. 

Allerede før morgenens trekning er det bestemt hvilke vinnere som skal møtes i runde to, tre og fire. Til slutt står man igjen med opptil 5 spillere. De stiller i en karusell-finale. Det betyr at den dårligste spilleren i hver serie går ut til man står igjen med vinneren av Romerike Open.

Det benyttes HCP i hele turneringen. HCP regnes ut fra 70% av forskjellen på ditt snitt pr. 1.februar og 205 pr serie. Har du f.eks.et snitt på 164,5 blir det slik: 205-164,5= 40,5. 70% av 40,5 er 28,35. Det gir deg et HCP på 28 pinner pr. serie. Maks HCP for Herrer er 50 og for damer 60 pinner.

Det er et tak på 72 spillere. Første mann til mølla!
Vi forbeholder oss retten til å avlyse ved for liten påmelding.

Premiering: Gavekortpremie til alle i karusell-finalen

Startavgift:  Vipps kr 430,- og med kontanter kr 420,- Startavgiften betales ved frammøte. Ved kontant betaling er det fint med akkurat beløp på grunn av lite vekslepenger.

Utskriftsvennlig invitasjon


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline