Golf

Bedriftsidretten i Akershus arrangerer golfaktiviteter i Follo og på Romerike. Det arrangeres bedriftsgolfserier i tillegg til diverse turneringer og årlig kretsmesterskap (KM). 

Arrangement

Når Navn
12 mai -
kl 23:00
07 sep
kl 23:00
Golfserie på Romerike
Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 24. Apr 2019
  Les mer  
13 mai -
kl 00:00
07 sep
kl 02:00
Golfserie i Follo
Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 24. Apr 2019
  Les mer  Serieoppsett, spilleform og utvalget av turneringer varierer for de ulike geografiske områdene.


Asker og Bærum  

Golfseriene i Asker og Bærum ikke lengre vil være et aktivitetstilbud vi organiserer for våre medlemslag.
Det er fremdeles et golftilbud i Bedriftsidrettens regi i området;  Bedriftsidretten i Oslo, OBIK, benytter baner både i Asker Golfklubb og Bærum Golfklubb, så det blir ikke så store endringer geografisk sett, samtidig vil dere møte nye lag, og det kan jo bli spennende! Innbydelsen finner du her, og det er nå åpent for påmelding https://oslo.bedriftsidretten.no/p/34634/golf
Dersom det skulle passe bedre for deg og ditt lag  arrangerer vi golfserier på Romerike og i Follo. Innbydelsen til disse vil være klar i løpet av kort tid.Follo
 
Bedriftsgolfserien spilles på forskjellige anlegg i Follo. Vanlig praksis er at golfrundene avvikles på banen hvor hjemmelaget  har tilhørighet. I Follo spilles 2-mannserie over 18 hull. Spilleform er Fourball-Match. Seriespillet avvikles i mai og juni, mens finalespillet finner sted i august.


Resultatskjema

Romerike  
På Romerike spilles det både bedriftgolfserie og individuell cup. I serien er det 2 spillere per lag. Lagene blir satt opp i avdelinger på 5 lag så langt det lar seg gjøre ut fra antall påmeldte. Serien og cupen avvikles på forskjellige baner i området. De fleste av aktivitetene i regi av Akershus Bedriftsidrettskrets arrangeres i et samarbeid mellom kretsens frivillige og kretsadministrasjonen.  Kretsadministrasjonen har åpningstid fra 08.00-15.45 (sommertid fra 0800-15.00).


Under finner du kontaktinformasjon for alle golfaktiviteter i Akershus. Kontakt administrasjonen for spørsmål om aktivitet dersom ikke annet er spesifisert i arrangementsinformasjonen.


Follo


Liv HaugdalKretsadministrasjonenmob. 470 26 890 liv.haugdal@bedriftsidretten.no          
Jan Widar OsalandLeder aktivitetsutvalgmob. 913 31 480josaland@online.no
Torry KristiansenReglement og spilleformmob. 916 55 268torrykristiansen@hotmail.com


Romerike

Liv HaugdalKretsadministrasjonenmob. 470 26 890liv.haugdal@bedriftsidretten.no     
Søknadskjema / Regler som er felles for hele Akershus

Søknadskjema for dispensasjon

Dispensasjonsbestemmelser for ABIKLevert av IdrettenOnline