Introkurs i lerdueskyting

Introkurs i lerdueskyting

Arrangør: Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 18.03.2020 11:00:00

Tid


Sted


Beskrivelse

Kurset er utsatt på grunn av koronasituasjonen.
Er du interessert i å delta? Legg inn kontaktinformasjon i kommentarfeltet nederst på siden så vil du motta informasjon om kurs i lerdueskyting framover.

Gratis introkurs for lerdueskyting. 
Halv pris på skyting for jegere på introkveldene.

Målgruppe: Eksisterende jegere og andre nysgjerrige.

Kurset går over tre kursdatoer:
Tirsdag 21. april
Tirsdag 28. april
Tirsdag 19. mai

Bedriftsidretten i Akershus tilbyr i samarbeid med Løvenskioldbanen Skytesenter AS, GRATIS INSTROKURS for lerdueskyting på Eiksmarka i Bærum. Etter gjennomført kurs er du klarert til å skyte på Lerduebanen på egenhånd.

Jegere med jegerprøve kan når som helst benytte banen som er åpen hele året, og på introkveldene får jegere tilknyttet bedriftsidretten halv pris på skyting (kr 100,-/ serie ved kal 12). Alle som kommer disse dagene vil også få 30% rabatt på alt fra Bergans og knalltilbud på optikk fra Leica i butikken.

Det blir også mulighet for å ta Bergebu i nærmere øyesyn. Bergebu er en «lodge» som benyttes som møtelokale til eksempelvis styremøter, avdelingsmøter, teambuilding, middager, jubileer, osv.

Lerduebanens hovedinstruktør er Jørgen Engen, landslagsskytter i OL-grenen Skeet. Med meritter som junior Norgesmester og finaleplass i worldcupstevner er Jørgen blant de ypperste skyteinstruktørene vi har i Norge.

Vel møtt!

Link til Løvenskioldbanen Skytesenter AS

Kontaktinformasjon:

Tore Wiken
911 77 809
tore.wiken@bedriftsidretten.no 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline