Bedriftsserie Skyting 19/20

Bedriftsserie Skyting 19/20

Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Er du bedriftsidrettslag eller individuell? Begge kan bli med.

Du trenger ikke og være del av et bedriftsidrettslag for og bli med. 

Bare møte opp og betaling skjer via vipps ved ankomst.


HVOR: Skytehallen ved Lundedalen

NÅR: Onsdager kl 17.30 (oppstart 30. oktober)

PRIS: Kr 80,- per skytter (medlem) og kr 100,- per skytter (ikke-medlem) Kontant eller vipps for enkelt deltakere på stedet. Bedriftsidrettslag blir fakturert av kretsen.

PREMIERING: Det er kveldspremie for hvert enkelt karusellstevne som trekkes ut blant deltakere. Skyter man i begge klasser har man *to* lodd. Premiering i karusellen skjer ved sesongslutt.


Utfyllende klassesetting i skyting finner du under terminlister.

I klasse 1-7 skytes det 30 skudd stående i grenene luftgevær- og miniatyrgevær med fritt antall prøveskudd innen en totaltid på 50 minutter .

I klasse «S» («Sittende», «Senior», «Startklasse») skytes det som for klasse 1-7, men sittende.  De som vil kan skyte i denne klassen.  Det er lov å bruke reim, men det er ikke lov å skyte med anlegg.  Det lov å skyte i klasse «S» i en gren og stående i den andre.  Skytterne i denne klassen deltar ikke i lagkonkurransen.


Det er fra sesongen 2016/2017 innført en ny klasse 1A. 

  • Her er det ikke lov til å bruke skytterbukse eller –jakke.  Reglene for klassifisering gjelder som før.  Det betyr at en helt ny skytter som skyter kravet til klasse 2, rykker opp til klasse 2, med eller uten «skytterbekledning».
  • I klasse 1A kan også «etablerte» skyttere uten jakke/bukse delta.  Formålet med klasse 1A er først og fremst å ha en begynnerklasse for de helt nye.  Dersom en ny skytter ønsker å gå over fra klasse 1A til 1 i løpet av sesongen, er dette mulig, og oppnådde resultater kan tas med over i denne klassen.


For mer info se PDF dokument under eller kontakt utvalget (Se kontakt)

Bedriftsskyting Telemark 2019 2020.pdf
Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline