Bli Sprekere Kragerø - UTE

Bli Sprekere Kragerø - UTE

Arrangør: Telemark bedriftsidrettskrets

Tid


Beskrivelse

Bli Sprekere i Studsdalen med Paola Halvorsen
Generell sirkeltrening i all slags vær. 

Utetrening i Studsdalen, Kragerø fredager 08.30-09.30
Oppstart uke 35 og partiet er på 15 timer. 1 time per uke.

Beskrivelse: 
Utendørs intervallbasert gruppetime med fokus på kombinasjon av puls og styrke. Motiverende trening som du garantert blir svett av. Her kjenner hjertepumpa slå godt og musklene jobbe.  Her brukes egen kroppsvekt, enkelt utstyr og nærområdet som treningsarena i gjennomføring av øvelsene.

Mål: 
Forbedret utholdenhet, styrke og eksplosiv styrke (spenst), samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: 
Kondisjon og styrke.

Målgruppe: 
Alle fra 15 år. Her blir du utfordret til å pushe deg selv, på ditt nivå.
Du trenger ikke å være tilknyttet en medlemsbedrift.

Organisering: 
Ute, felles oppvarming, intervallbaserte sirkeltrening hvor nærmiljøet bestemmer øvelsesutvalget.

Varighet: 
60 minutter


---------------------------"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Gruppetreninger tilbys både ute og inne og det finnes også ulike kombinasjonstimer (se lokalsiden for mer informasjon).

Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen slik at det blir givende og gøy å være i fysisk aktivitet. Bedriftsidretten har fokus på folkehelse og lavterskelaktivitet. Vår visjon er å skape "Et Sprekere Norge".

Helsemyndighetene anbefaler at alle voksne bør utøve minimum 30 minutters moderat fysisk aktivitet daglig for å oppnå en helseeffekt. Gjennom varierte aktivitetstilbud ønsker bedriftsidretten å legge til rette for at alle (over 15 år) får mulighet til dette. Mottoet vårt er at fysisk aktivitet er lystbetont, enkelt og motiverende!

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet.

Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta.

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Telemark bedriftsidrettskrets

Levert avIdrettenOnline