Løpekurs

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 800,-

Beskrivelse

Løpekurs med 3 kurskvelder; onsdagene 21. august, 28. august og 4. september.
Oppmøte: Ved hovedinngangen til Skedsmohallen.


Bedriftsidretten og Vollaklinikken har inngått et spennende samarbeid med mål om å fremme løpsglede. Gjennom våre løpekurs vil vi bruke vår erfaring og fagkompetanse til å senke terskelen for de som har lekt med tanken på å bruke jogging og løping som treningsform. 

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Det er en aktivitet som ikke krever mye utstyr og som enkelt kan tilpasses din fysiske form. 

 Bedriftsidretten tilbyr i dag idrettssosiale løpsaktiviteter med voksne i arbeidslivet som målgruppe. Aktivitetene har lav terskel for deltakelse, og gjennom vårt samarbeid med Vollaklinikken ønsker vi å senke terskelen ytterligere. 


Instruktør på løpekurset er Emilie Scholten Sjølie. Emilie er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag og har studert idrett- og bevegelsesvitenskap ved NTNU Trondheim. Videre er hun spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi og har bred kursing innen idrettsmedisin.

Emilie har drevet aktivt med friidrett frem til senioralder og har siden dette beholdt gleden ved aktivitet og spesielt ved løping. Hun ønsker å dele erfaringer slik at flere kan finne løpergleden, uavhengig av nivå og ambisjoner. Videre ønsker hun å bidra til at dette gjøres på en måte som gir mestring, fremmer god helse og forebygger skader. 


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline