AVLYST - Marikollen Opp

AVLYST - Marikollen Opp

Arrangør: Akershus Bedriftsidrettskrets

Tid


Sted


Beskrivelse


Marikollen Opp er dessverre avlyst på grunn av et ras i Marikollen.
Startkontingenten vil bli refundert.

En del av anleggsmassen som er lagt i bakken har forflyttet seg. Raset er utgangspunktet ikke i løpetraseen, men anleggsarbeidet i forbindelse med opprydningen har gjort at løypetrasen er i en for dårlig befatning til at Marikollen Opp kan gjennomføres på en tilfredsstillende måte.

Beslutningen er tatt i samråd med våre samarbeidspartnere. Vi er alle enige om at Marikollen Opp er et arrangement for fremtiden. Vi vil i dialog med alpingruppa i Rælingen skiklubb, entreprenør for alpinbakkeprosjektet og Rælingen kommune jobbe for å tilrettelegge for en fantastisk løpsfest i 2020.Til tross for at bakken kun har beskjedne 800 meter i lengde, så tar den det igjen med 134 tunge høydemeter, der du må kjempe deg opp hele veien. En super mulighet for å få en skikkelig utfordring uansett om du er topptrent eller vil ha noe å jobbe mot! 

I samarbeid med FOSS Sport, Vollaklinikken, SWIX, Rælingen Skiklubb, Strømmen Sparebank, RøhneSelmer og Fuel of Norway vil vi lage en flott ramme for arrangementet. Vi rigger til en spennende løype og skal bidra til å motivere våre deltakere til å nå toppen!

Dette er et arrangement som alle kan være med på. Ikke la deg skremme av at det er noen meter med stigning til mål, du velger et tempo som passer deg! Ta gjerne med en venn eller en kollega som støtte. 


Påmelding
Påmelding skjer via www.EQtiming.no (klikk på Påmelding over) eller i sekretariatet på løpsdagen (VIPPS).

Pris for deltakelse: 250,-


Premiering
I Bedriftsidretten er vi tilhengere av vennskapelig konkurranse og rivalisering mellom bedrifter. Derfor kårer vi Raskeste Bedrift og Sprekeste Bedrift i årets utgave av Marikollen Opp.

Raskeste bedrift vi legger sammen tiden til bedriftenes 4 raskeste kvinner og menn. Vinnerlaget, der deltakerne også har utkonkurrert sine kollegaer, er de heldige vinnerne av hver sin flotte bag fra SWIX:  https://www.foss-sport.no/ski/tilbeh%C3%B8r/tilbeh%C3%B8r/swix-bag-sw22-expandable-wheeled-upright-146440-p0000046470.

Sprekeste bedrift - hvor sprek er din bedrift? Hvor mange ansatte klarer bedriften å motivere til å ta fatt på alpinbakken i Marikollen? Bedriften som stiller med flest deltakere vinner et løpekurs ute på arbeidsplassen. Bedriftsidretten kommer ut og holder et 90 minutters kurs for dem som har lyst til å komme i gang med løping eller som trenger tips til hvordan de skal få oppleve løpsglede.

Utrekkspremier Vi trekker ut flotte premier blant alle som fullfører løpet. Trekningen blir gjort dagen etter løpet og vinnerne offentliggjøres på Facebook under arrangementet Marikollen Opp. 

Eksempler på premier er:
- 6 stk SWIX Radient vest: https://www.foss-sport.no/search?q=radiant%20vest 
- 4 stk SILVA DRYBAGS 36L: https://silva.se/product/bags/dry-bags-cases/dry-bag-30d/ 

Barneløp i regi av Rælingen Skiklubbs langrennsgruppe
Har du barn som er glad i å løpe og synes det er gøy å kjenne at pulsen stiger litt? Kanskje skal du delta og synes det hadde vært artig å ha med barna?

Skiklubben har laget en litt kortere løype til barna som avsluttes like ved der det bratteste siste henget starter. Det er lagt opp til en idrettsosial aktivitet for barna uten tidtaking

Start for barn under 11 år:   17:45 (pris for deltakelse, 100,-)
Start for barn 11-16 år: 18:00 (pris for deltakelse, 150,-)

Som takk for innsatsen venter det litt saft og en fin premie. 

Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline