Løpekurs i Lillestrøm

Løpekurs i Lillestrøm


Arrangør: Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 31.08.2020 18:00

Tid


StedLøpekurs med 3 kurskvelder 

Mandag 31. august 2020, kl. 18:00-19:00
Mandag 14. september 2020, kl. 18:00-19:00
Mandag 21. september 2020, kl. 18:00-19:00


Oppmøte: Ved hovedinngangen til Skedsmohallen.

Kurset består av praktiske økter, med en del teori underveis. Det er ikke lagt opp til egne "foredrag" eller lignende. Alle tre gangene vil vi trene, men med teori underveis med forklaring på hva vi jobber med. Målgruppen for kurset er de som ønsker å komme i gang med løping uten helt i vite hvor de skal starte.

Bedriftsidretten og Vollaklinikken har inngått et spennende samarbeid med mål om å fremme løpsglede. Gjennom våre løpekurs vil vi bruke vår erfaring og fagkompetanse til å senke terskelen for de som har lekt med tanken på å bruke jogging og løping som treningsform.

Løping er en morsom og tidseffektiv treningsform som er tilgjengelig for de aller fleste. Det er en aktivitet som ikke krever mye utstyr og som enkelt kan tilpasses din fysiske form. 

Bedriftsidretten tilbyr i dag idrettssosiale løpsaktiviteter med voksne i arbeidslivet som målgruppe. Aktivitetene har lav terskel for deltakelse, og gjennom vårt samarbeid med Vollaklinikken ønsker vi å senke terskelen ytterligere. 


Instruktør på løpekurset er Sandra Furnes fra Vollaklinikken

Sandra Furnes, oppvokst og bor i Lillestrøm. Jobber som kiropraktor og fotterapeut ved Vollaklinikken i Lillestrøm. Treningsglad og liker å jobbe sammen med pasienter eller kursdeltagere mot et mål. Mye erfaring med løp som treningsform og jobber også mye med løp- og ganganalyse samt gi råd og veiledning på sko og såler. 


Pris

1000,- (+ betalingsgebyr) Ordinær pris
800,- (+ betalingsgebyr) Pris for de som er medlem av et bedriftsidrettslag

Kontaktperson for kurset
Tore Wiken
Mob: 911 77 809
E-post: tore.wiken@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Akershus Bedriftsidrettskrets

Levert av IdrettenOnline