Idrett gjennom jobben skaper vennskap!

Postet av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets den 26. Sep 2019


Gjengen i KLPs bedriftsidrettslag samles og spiller Cage ball i lokalene på Nydalen, Oslo. Ballen fyker i raskt tempo mellom spillerne, og pulsen deres pumper. Kroppen produserer “lykkepiller”, og gutta har det moro!  

– Det er kjempegøy. Det er nettopp det: Vi har det gøy. For min del har det skapt mer arbeidsglede. Du føler at du er på laget der og, ikke bare på banen, men også på jobben, sier Aksel Nikolai til Finansforbundet. 

Idretten kan være en fin inkluderingsarena for fremtidige og gode kameratskap. Det å være en del av noe som er større enn seg selv gir en positiv følelse og skaper tilhørighet. Du er med på å bidra til at laget sammen mestrer. Den gode lagfølelsen dukker opp samtidig som tilliten til kameratene dine øker, og vennskapet forsterkes. Relasjonsbygging på flere arenaer enn på kontoret.  

– Jeg liker at vi samles rundt noe annet enn det som er jobb, og tror det er sunt at det er noe ekstra som vi konkurrerer med og mot. Ja, og så er det jo bra å holde seg i bevegelse, sier han til finansforbundet.

Les mer i artikkel skrevet av Finansforbunet