Akershus Bedriftsidrettskrets

Akershus Bedriftsidrettskrets

Tore Wiken er ny daglig leder

Postet av Akershus Bedriftsidrettskrets den 11. Des 2019

Tore Gløer Wiken (48) er ny daglig leder i Akershus Bedriftsidrettskrets. Han bor i Asker og kommer opprinnelig fra Nittedal. 

Tore har jobbet i treningssenterbransjen i mange år hvor trenervirksomhet har vært en sentral del, enten en til en eller i gruppe. I tillegg har han bred salgs- og ledererfaring fra samme bransje. Han har også konkurranseerfaring fra langrenn, løp og sykkel.

Den nye daglige lederen startet i jobben 25. november og er i gang med å tilrettelegge for fysisk aktivitet. -Jeg har alltid hatt en lidenskap for fysisk aktivitet og helse, både personlig og gjennom min yrkeskarrière fra treningssenterbransjen, sier Tore. -Jeg motiveres av å skape aktivitets- og treningsglede, noe jeg får muligheten til å utvikle og prege gjennom Akershus Bedriftsidrettskrets. 


 


0 Kommentar

Månedens frivillige

Postet av Akershus Bedriftsidrettskrets den 1. Okt 2019


Jarle Amundsen er månedens frivillige i september. Han er leder for bedriftsbowlingutvalget på Romerike. I tillegg sitter han i kretsstyret i Akershus Bedriftsidrettskrets. 


-Hvordan kom du inn i bedriftsidretten? 

Gjennom pappa.  

Jeg husker jeg gikk barneskirenn som ble arrangert av Luftforsvarets Forsynings Kommando (LFK) fra jeg var rundt 6 år gammal. Jeg begynte sjøl å jobbe i LFK i 1978, og jeg spilte bordtennis for bedriftsidrettslaget. Så dro jeg i militæret i 1981, og kom tilbake i 1982, og spilte da i 8 mnd. før jeg slutta i LFK. Deretter begynte jeg med bedriftsbowling i 1984, og siden da har jeg spilt bedriftsbowling.  

Jeg kom inn i kretsstyret i bedriftsidretten i 2011. Bowlingutvalget tror jeg at jeg har vært i siden slutten av 90-tallet og fram til nå. Etter at jeg hjalp pappa med valget i 2011, ble jeg leder for valgkomiteen fra 2012 til 2019. Nå er jeg tilbake i kretsstyret igjen.  


-Hva mener du er nøkkelen til et godt idrettsarrangement? 

Rutine og gode medarbeidere! 

I bowlingutvalget som jeg driver med, er god kommunikasjon med de som spiller viktig. Kjekt å spørre deltagerne om hva de ønsker. Å ha et godt samarbeid med hallene, eller på de områdene du skal arrangere på, er alfa og omega.   


0 Kommentar

Idrett gjennom jobben skaper vennskap!

Postet av Akershus Bedriftsidrettskrets den 26. Sep 2019


Gjengen i KLPs bedriftsidrettslag samles og spiller Cage ball i lokalene på Nydalen, Oslo. Ballen fyker i raskt tempo mellom spillerne, og pulsen deres pumper. Kroppen produserer “lykkepiller”, og gutta har det moro!  

– Det er kjempegøy. Det er nettopp det: Vi har det gøy. For min del har det skapt mer arbeidsglede. Du føler at du er på laget der og, ikke bare på banen, men også på jobben, sier Aksel Nikolai til Finansforbundet. 

Idretten kan være en fin inkluderingsarena for fremtidige og gode kameratskap. Det å være en del av noe som er større enn seg selv gir en positiv følelse og skaper tilhørighet. Du er med på å bidra til at laget sammen mestrer. Den gode lagfølelsen dukker opp samtidig som tilliten til kameratene dine øker, og vennskapet forsterkes. Relasjonsbygging på flere arenaer enn på kontoret.  

– Jeg liker at vi samles rundt noe annet enn det som er jobb, og tror det er sunt at det er noe ekstra som vi konkurrerer med og mot. Ja, og så er det jo bra å holde seg i bevegelse, sier han til finansforbundet.

Les mer i artikkel skrevet av Finansforbunet


0 Kommentar

Vil du være med å bestemme turene for 2020?

Postet av Akershus Bedriftsidrettskrets den 3. Jun 2019


Ti på Topp er en kampanje som drives av frivillige, med støtte fra administrasjonen. Siden vi er i oppstartfasen i Follo trenger vi flere frivillige som har lyst til å tilrettelegge for at flere kommer seg ut på tur. Vi trenger deg som er glad i å gå tur, engasjert og relativt godt kjent med turterrenget i Follo.


Hvilke oppgaver ønsker vi hjelp til å løse?

  • Valg av turmål
  • "tracking" av løyper med GPS (her kan en bruke app på mobil eller pulsklokke) 
  • Utarbeiding av turbeskrivelser(etter mal)

Vi bytter ut 4-5 turer hvert år, så vi håper at våre frivillige kan bidra med 1-2 turer i året.


Hva kan vi tilby?

  • Muligheten til å være del av en frivillig organisasjon som jobber for å fremme fysisk aktivitet og friluftsliv.
  • Nødvendig opplæring.


Dersom dette kan være interessant, send en e-post til jarle.blindheim@bedriftsidretten.no.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline