Ledig stilling som aktivitetskonsulent i Agder

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 15. Okt 2019

Lyst på nye utfordringer innenfor fysisk aktivitet, arbeidshelse og folkehelse? Vi trenger folk til vårt kontor i Arendal.

Aktivitetskonsulent i Agder Bedriftsidrettskrets
Vi søker deg som brenner for fysisk aktivitet , arbeidshelse og folkehelse. Bedriftsidretten er en landsdekkende organisasjon. Da vår nåværende aktivitetskonsulent går over i annen stilling søker vi hennes etterfølger, som skal bidra til å styrke tilbudet i Agder Bedriftsidrettskrets.
Du skal skape vekst og utvikling, samt synliggjøre bedriftsidretten gjennom ulike kanaler og
aktiviteter, herunder sosiale medier. Du skal drive oppsøkende virksomhet – «banke dører»,   rekruttere og bidra til å utvikle både aktivitetstilbudet og ibedriftsidrettslagene. Det er en fordel at kandidaten har god kjennskap eller har tilknytning  til "gamle Aust-Agder", da arbeidsstedet vil være Idrettens hus Arendal.


Les hele annonsen og søk her :)



Unge talenter i bedriftsbowling i helgens NM på Hamar

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 6. Okt 2019

NM i bedriftsbowling på Hamar: Unge talenter i bedriftsbowling stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. De lokale heltene fra Tine bedriftsidrettslag fikk virkelig vist at trening teller også når det gjelder bowling!

Bildet: Bowlingtalentene i Tine Brumunddal bedriftsidrettslag stakk av med seieren i helgens NM på Hamar. Vinnerlaget: Eskil Rosenlund, Johan Myhr, Jonas Granlund fra Hamar. 

- De er svært unge i bedriftsbowlingssammenheng, og har likevel en skarp teknikk og et øvet blikk, forteller arrangør Marianne Berg fra Bedriftsidretten i Hedmark og Oppland.

Ny teknikk med to hender

Med en ny spillemåte, tohåndskast, har de utviklet sin egen spillestil. Det gav virkelig uttelling.

- Jeg spiller med to hender, også bruker jeg bare to finger! Ringfinger og langfinger. Det gjør at jeg får mer rotasjon i kjegla, så da er det lettere å få rotasjon. Det er det mange sliter med, men med tohånds så kommer det med en gang! Så får man jo også lettere opp farta, forteller en ivrig Eskild Rosenlund fra vinnerlaget.

NM i bowling med godt oppmøte

85 deltakere bidro til topp stemning på Hamar i helgen. Bowlinghallen var fylt med glede og samhold.

- Spillerne i NM skaper vennskapsbånd som varer livet ut. Gjensynsgleden på et arrangement som NM er stor, forteller Marianne Berg.

Sjekk ut bildeserien på Facebook fra helgens arrangement.