SKRIV UT

Romerike

Glad i å spille bowling? Liker du å konkurrere mot deg selv og andre?  Glad i å delta i sosiale aktiviteter sammen med venner og kollegaer?  Bedriftsidrettens bowlingserier passer for alle som liker å bowle.Avslutningsturnering 2018   17.-21. april er avlyst på grunn av få påmeldte.   


Seriespill
Det spilles bedriftsserie både på øvre- og nedre Romerike. 

På Jessheim er serien fordelt på to divisjoner, og kampene spilles på Bowling 1. 

Resten av serien avvikles på nedre Romerike. Serien er fordelt på 5 avdelinger/divisjoner og kampene spilles på Lucky Bowl (Lørenskog) og Bowling 1(Strømmen).

Spilleoppsett
Årets serie vil bli avholdt på samme måte som de siste sesongene med 3-mannslag og mulighet for en reserve. Damer og herrer spiller på samme lag. 

Divisjonsoppsettet er avhengig av antall påmeldte lag, og vi ønsker 12 lag pr divisjon(avdeling) med dobbelt serie. Det gir 22 kamper pr sesong. Alternativt ved for få lag til å fylle 12-lags serie benytter vi oss av 8 lag pr avdeling og trippel serie (21 kamper).

Kampdager er tirsdager og torsdager, med kampstart kl. 17:00 (18:00) og 18:30 (19:45) (Gjelder kun Jessheim). Kampene for et lag vil foregå enten på tirsdager eller torsdager.

Pris
Påmeldingsavgift               775,- pr. lag pr. sesong
Baneleie hall                     390,- pr. lag pr. kamp.

En må ikke være medlem av Bedriftsidretten i Akershus for å delta i bowlingserien. For lag som ikke er medlem tilfaller en administrasjons-avgift. 

Påmelding
Påmeldingsskjema finner du her når det nærmer seg ny sesong.


Deltakelse på dispensasjon
Det er mulig for en spiller å delta på et annet lag enn det som tilhører egen bedrift. Det må likevel være visse forutsetniger tilstede for å bli invilget dispensasjon. 

Bedriftsidretten i Akershus sine dispensasjonsregler finner du her.
Søknadsskjema for dispensasjon finner du her.

Kontakt

Administrasjon
Jarle Blindheim Tlf. 66 94 16 23E-post
Bowlingutvalget
Jarle Amundsen  Tlf. 996 39 840   E-post


Kontakt oss

Akershus Bedriftsidrettskrets

Besøksadresse: Strømsveien 80 - Idrettens Hus

2010 Strømmen66 94 16 23

akershus@bedriftsidrett.no

Samarbeidspartnere

Powered by: Bloc