Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Curling
Nybegynnerkurs i Jar Isforum 

- 08. januar 2018


Vi ønsker nye lag velkommen!

Curling er en morsom aktivitet som alle kan være med på, både herrer og damer i alle aldre.  Du får en 2 timers introduksjon til spillet av dyktige curlingspillere.  Alt utstyr finnes i hallen (koster, steiner), du tar på deg en treningsdrakt, gjerne en lett fleecejakke så er du i gang.  Vi starter med 15 min teori, skifter til curlingsko, ut på isen for å prøve og så noen små kamper.  Dere kan melde på inntil 6 personer.


Nybegynnerkurset er gratis, for de som eventuelt melder seg på og ikke møter opp fakturer Jarhallen AS kr. 300,- per person.  
Curl&Fun serie vinter 2018
 

Vinterserien i curling starter i januar. Det spilles kamper på mandager i Jar Isforum, Storengveien 28 på Jar. Kampene starter kl.18:30 eller 20:00 på mandager.

Det spilles totalt 6 omganger à 8 steiner, og kamptid er ca. 90 min.
Det er også mulighet for treningstid for påmeldte lag. 

Påmelding

Curling er morsomt og er en sport der alle kan delta – helt uavhengig av alder, kunnskap og fysisk form. Ta med arbeidskollegaer eller venner, og opplev spennende og morsomme øyeblikk på isen!


Antall spillere: Hvert lag består av minimum 4 spillere. Minst 3 spillere må være til stede på banen for at kampene skal kunne avvikles.
Utstyr og påkledning: Alt nødvendig utstyr, som koster, steiner, curlingsko og hodebeskyttelse finnes tilgjengelig i hallen og står til lagenes disposisjon.Temperaturen i hallen er mellom 5 - 10 grader, så f.eks. en fleecejakke og skihansker kan være lurt å ta med.
Pris: kr. 5000,- pr. lag (pris inkluderer nybegynnerkurs og trening en gang i uken i løpet av serieperioden)

Spilleregler
Jar IL - Curling
Robert Moore Tlf. 474 00 003 robert.moore@baerum.kommune.no
 
Administrasjonen  
Brynhild Askvik Tlf. 66 94 16 20 brynhild.askvik@bedriftsidretten.no


Curling

Bedriftsidretten i Akershus tilbyr curling i Jar Isforum.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO